Image Alt

Bővebb információ

A vállalati csapatok éve és országos versenye .

Tudj meg többet innovatív, önreflexív csapatépítő versenyünkről, ahol a vállalati vezetők csoportjaiból valódi és ütőképes csapatok kovácsolódnak!

A verseny célja .

A teamwork2022 során célunk, hogy szervezetfejlesztő trénereink segítségével, szórakoztató és professzionális tréning módszerekkel, szakmai programokkal újra összehozzuk és jól hasznosítható tudással vértezzük fel a céges közösségeket, csapatokat. A verseny legfontosabb hívószavai között szerepel az együttműködés, a csapatmunka, a vezetői készségek és a dolgozói elköteleződés, amelyeket a teamwork2022 középpontjába helyezünk. A kétnapos szakmai versenyen a fókuszt az egyén és a csoport együttműködésére irányítjuk, mind az elméleti tudást fejlesztő, mind pedig az együttműködési készségeket erősítő, gyakorlatias programok során. Ezek összehangolásában sokoldalúan támogatjuk a résztvevőket, hiszen célunk olyan módszertanokat, eszközöket alkalmazni, melyeket a résztvevők saját szervezeti környezetükben is képesek lesznek használni, hogy sikerrel kezeljék a változást, a kihívásokat.

A verseny felépítése .

A résztvevő vállalatok háromfős csapatai - egy cég maximum két csapatot nevezhet - mérettetnek meg az eseményen, az elismert vállalatvezetőkből álló zsűri értékelései alapján. A cél, hogy a verseny végére megtaláljuk az év 10 legjobb vállalati csapatát, akiket szakmai díjjal jutalmazunk. Az egészséges versenyszellemet és gyakorlatias kivitelezést igénylő feladatokon szervezetfejlesztő trénereink vezetik végig a csapatokat. A jó hangulatú kikapcsolódás mellett végig fókuszban tartjuk a koncentrációs és prezentációs készséget, a rugalmasságot, az együttműködési és gyors döntéshozatali készségeket, valamint a stratégiai szemléletmódot. Készülünk az előadóink által átadott, elméleti menedzsment és vezetési kérdésekhez kapcsolódó tudáspróbával, kooperációt és időgazdálkodást igénylő, egyedi titokszobával, valamint aktivitást, ügyességet és tájékozódási készséget igénylő, különleges szabadtéri feladatokkal is. A program zárásaként még egy Guinness világrekord felállítására is kísérletet teszünk.

Exkluzív előadónk, Jon Gordon .

Az esemény kiemelt előadója és egyben fontos építőköve a menedzsment világának nemzetközileg elismert, jeles amerikai képviselője, Jon Gordon, aki először látogat Magyarországra, hogy személyesen képviselje a teamwork2022 gondolatiságát. Jon Gordon, a vezetés, a szervezeti kultúra és az együttműködés témáinak elismert szakértője és szerzője, valamint a világ TOP50 kiemelt előadóit 2019-ben összesítő lista 11. helyezettje. Számtalan leadership konferencián szólal fel, ahol a Fortune 500 cégeknél szerzett tapasztalatait és az általa írt 20 könyv - ebből 2 best-seller - eredményeit osztja meg vállalati hallgatóságával. Ezt tovább erősíti az amerikai sajtóban (The Today Show, CNN, CNBC, Forbes Magazine) nyomon követhető folyamatos jelenléte is. A teamwork2022 rendezvényen Jon személyes élményeit és meglátásait osztja meg a résztvevőkkel, amelyek egyedülálló csapatépítési tapasztalataira, valamint a legnagyszerűbb csapatokkal folytatott beszélgetéseire támaszkodnak.

Kiknek ajánljuk a részvételt? .

Azon háromfős vállalati csapatok jelentkezésére számítunk, akik a kihívásokban lehetőséget látnak, és akik nem csak egyénileg, hanem csapatban is fejlődni vágynak; akik hisznek az együttműködés erejében és tapasztalták, hogy ezt a készséget csak a gyakorlatban és csoportban lehetséges eredményesen fejleszteni; akik szívesen tesztelnék, hogy valóban csapatot alkotnak-e vezetőtársaikkal; akik elkötelezettek a fejlődés iránt és tudják, hogy az igazi szervezeti sikerek a tudásmegosztás és a hatékony csapatmunka eredményei. Jelentkezz munkatársaiddal a teamwork2022-re!

A küldetésünk .

Küldetésünk, hogy egyedülálló versenyünkkel új rendezvénytípust honosítsunk meg a hazai képzés-fejlesztési piacon. Célunk, hogy a teamwork2022 hagyományteremtő eseménnyé érjen, évről-évre magasabb szintre emelve a szervezeti együttműködés gyakorlatát és minőségét, így fokozva a cégek és csapataik eredményességét. Fontosnak tartjuk átadni a verseny szellemiségét a következő generációnak is. Ezért minden gazdasági egyetemen is meghirdetjük a programot és az előzetes „házi elődöntőket” követően 12 szerencsés diák (négy csapat) is megmérettetheti magát a való világban. Az innováció jegyében további rendhagyó megoldásokkal is készülünk, amelyekkel más rendezvényeken még nem találkoztak a résztvevők. Ilyen például saját, egyedi applikációnk, amelyet a környezetvédelem jegyében fejlesztünk a 100% papírmentes eseményhez. Hiszünk a csapatokban, hiszünk a jövőben!

Időpont

2022. április 22-24.

Egyéb infók

A résztvevő vállalatok háromfős csapatai - egy cég maximum két csapatot nevezhet

Siófok, Hotel Azúr